A weboldalon sütiket (cookie) és egyéb technológiákat is használunk a jobb böngészési élmény érdekében!

Szállítási információk

A leggyakrabban felmerülő kérdés mennyibe kerül a kiszállítás? Általánosságban erre a kérdésre a legnehezebb választ adni, mivel termékenként változó mit-mennyiért tudunk kiszállítatni.

Kedves érdeklődő, szeretnénk megkérni, minden esetben kérjen árajánlatot. A termékek szállítási díjai: ingyenes, fix, vagy egyedi díjban kerülnek meghatározásra. Minden esetben egyedi fuvardíj árajánlatot adunk. A szállítási díjjal kapcsolatos információk minden esetben feltüntetésre kerülnek, az ajánlatnak minősülő sorszámozott árajánlatukban! Amennyiben a szállításnak díja van: A szállítás díja függ a raklapszámtól, a termék összsúlyától és a leszállítási távolságtól.

Szállítási terület

Budapest - Pest megye - Országos kiszállítás

Szállítási módok:

  • Futárszolgálat
  • Daru nélküli teherautó (ponyvás, nyitott, dobozos)
  • Darus teherautó

Rakodás

Darus autó esetén: Darus autó esetén, az autón található emelődaruval a termékeket bedaruzzák önnek , akár kerítésen átemelve.

Daru nélküli autó esetén: Daru nélküli gépjárművel történő szállítás esetén, a megrendelőnek kell biztosítania a leszedést.

Szállítási díj

Mint fentebb említettem szállítási díjra nem minden esetben tudunk azonnali választ adni. A szállítás díja függ a raklapszámtól, a termék összsúlyától és a leszállítási távolságtól. Minden esetben egyedi fuvardíj árajánlatot adunk. Előfordulnak olyan szerződött fuvarozó cégek, akik igen alacsony fix tarifával dolgoznak, de az is előfordulhat, hogy belföldi fuvarszervezőkkel megversenyeztetjük a szállítási díjat és természetesen a legkedvezőbbet ajánljuk ki az ügyfélnek.

Megrendelő tudomásul veszi, hogy amennyiben a megrendelt termékkel egyidejűleg a termék kiszállítását is megrendeli azt köteles megfizetni. A szállítási díj költségéről és annak fizetési módjáról a szolgáltató (a Wisolmax weboldal üzemeltetője a Wisol Kft.) a megrendelőt a megrendelést megelőzően árajánlat formájában tájékoztatja, és a megrendeléssel egyidejűleg a megrendelő tudomásul veszi, hogy a termék árán kívül köteles a kiszállítás díját is megfizetni.

Gyűjtőfuvarok szervezése

Kis mennyiségű megrendelések esetén kedvező gyűjtőfuvarokat szervezünk.

Elérhetőségeink

Értékesítés: ertekesites@wisol.hu

Bemutatótermi időpontfoglalás: ertekesites@wisol.hu

Adatkezelés: adatkezeles@wisol.hu

Számlázás: szamlazas@wisol.hu

Panasz, minőségi kifogás: panasz@wisol.hu

Raklapváltás: raklapvaltas@wisol.hu

Központi email cím: wisol@wisol.hu

Telefonos ügyfélszolgálat: Árajánlaton, vevői megrendelésen kerül feltüntetésre