A weboldalon sütiket (cookie) és egyéb technológiákat is használunk a jobb böngészési élmény érdekében!

Fizetési módok

Az árajánlatkérés folyamatánál meg lehet adni, milyen fizetési módot szeretne választani:

Elektronikus banki fizetés

  • Banki átutalással, cégszerűen megküldött sorszámozott díjbekérő alapján
  • Bankkártyával átvételkor a sofőrnél
  • Bankkártyával központi irodánkban (Budapest)

Készpénzes fizetés

  • Készpénzben, központi irodánkban (Budapest)
  • Készpénzzel átvételkor a sofőrnél

Elektronikus banki fizetés

Banki átutalással, cégszerűen megküldött sorszámozott díjbekérő alapján

NAV regisztrált elektronikus számlázó programmal dolgozunk. Megrendelést követően, banki átutalásos fizetési mód esetén, cégszerű sorszámozott Díjbekérőt (PRO FORMA) küldünk e-mailben. Utalásnál a közlemény rovatba, a díjbekérő sorszámát kérjük feltüntetni.

Bankkártyával átvételkor a sofőrnél

A leszállítást végző fuvarozók, önálló, számlaképes vállalkozók. Egy olyan szerződött partnerünk van, aki rendelkezik cégünk bankkártya leolvasójával, amennyiben ő végzi a leszállítást akár a megrendelés teljes összege fizethető bankkártyával. Amennyiben ezt a fizetési módot választja, megpróbáljuk erre az autóra szervezni a fuvart, de szinte minden esetben a leszállítási díj gazdaságossága a cél, ezáltal előfordulhat, hogy gazdaságosabb egy nagyobb autót igénybe venni. Megrendelés esetén természetesen mód nyílik ezen fizetési mód fentiek szerinti egyeztetésére.

Bankkártyával központi irodánkban (Budapest)

A nagyszámú megkeresésnek köszönhetően, bemutatótermünkben nincs mód általános ügyfélfogadásra. Megrendelés esetén, előre egyeztetett időpontban központi irodánkban lehetőség van személyes egyeztetésre, bankkártyás fizetésre.

Készpénzes fizetés

Készpénzben, központi irodánkban (Budapest)

A nagyszámú megkeresésnek köszönhetően, bemutatótermünkben nincs mód általános ügyfélfogadásra. Megrendelés esetén, előre egyeztetett időpontban központi irodánkban lehetőség van személyes egyeztetésre, készpénzes fizetésre.

Készpénzzel átvételkor a sofőrnél

A leszállítást végző fuvarozók, önálló, számlaképes vállalkozók. Egy szerződött partnerünk van, akinél lehet készpénzben fizetni a leszállítással egy időben, amennyiben ő végzi a leszállítást akár a megrendelés teljes összege fizethető készpénzben a sofőrnél. Amennyiben ezt a fizetési módot választja, megpróbáljuk erre az autóra szervezni a fuvart. (amennyiben ez nem lehetséges, a fentiekben felsorolt fizetési módok közül kell választani). Megrendelés esetén természetesen mód nyílik e fizetési mód fentiek szerinti egyeztetésére.

Elérhetőségeink

Értékesítés: ertekesites@wisol.hu

Bemutatótermi időpontfoglalás: ertekesites@wisol.hu

Adatkezelés: adatkezeles@wisol.hu

Számlázás: szamlazas@wisol.hu

Panasz, minőségi kifogás: panasz@wisol.hu

Raklapváltás: raklapvaltas@wisol.hu

Központi email cím: wisol@wisol.hu

Telefonos ügyfélszolgálat: Árajánlaton, vevői megrendelésen kerül feltüntetésre